Dunaújváros

Dunaújvárosi Főiskola, 2015. november 10.

TALENTn Tehetségfórum Dunaújváros

A tehetséget támogatni, segíteni kell! Jelentős részben ezen a segítségen és az ösztönzésen múlik, hogy az adott tudás- és képességtartalomban kiemelkedő teljesítményre képes fiatalok tehetsége kibontakozhat-e, hasznosulhat-e? A TALENTn kezdeményezés olyan fórum, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik - reményeink szerint - nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a rendezvény elnevezése.


TALENTn - a Dunaújvárosi Főiskolán!

A TALENTn Tehetségfórum 2015. november 10-én a Dunaújvárosi Főiskola (Táncsics Mihály u. 1/a) központi épületének nagyelőadójában kínál bemutatkozási lehetőséget a fiatal tehetségeknek. A cél, az értéket teremtő gondolat megszületése és közvetítése a hallgatóság felé.

 

A dunaújvárosi eseményre itt regisztrálhatsz!


TALENTn - értő és érdeklődő hallgatóság

A TALENTn Tehetségfórumra középiskolások és felsőoktatási hallgatók mellett számos tehetséggondozással foglalkozó szakembert várunk az oktatási és a versenyszférából.


TALENTn az egyetemi városokba megy!

A fiatal tehetségek egy-egy leginkább inspiráló, gondolatébresztő előadásával, valamint mentorokkal, szakmai beszélgetésekkel novemberben további négy helyszínen rendezzük meg a TALENTn Tehetségfórumot. Győrben, Debrecenben, Szegeden és Pécsett azzal a céllal, hogy minél több fiatalt szólítsunk meg az országban.

Ennek az oldalnak az eredeti elérhetősége: http://2015.talentn.hu/talentn
Praesent et nulla eu nibh laoreet varius. Nunc venenatis nisi in libero. In sed justo. Sed risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.